tävlingsgrupp

Repris på förra året? Förra året hade jag 6 st tjejer som ville prova på att tävlingsdansa. Det gör man genom att ställa upp i gruppen Social. Man lär sig tre danser och sedan går man ut och tävlar och har roligt. Det handlar om att dansa, tolka musiken och visa hur kul det är. Det finns inga fel eller måsten. I år är dessutom Swedish Open i Sverige bredvid Tele2 Arena i Slakthusområdet. Häng med vetja, hör av er till mig Peggy på mail dans@swedishmotioninline.se. Det är buskul att dansa även om vi väver in lite teknik.

Nybörjargrupperna

Nu är våra nybörjare verkligen igång, Jättekul, och vilka talanger, ni snappar upp danserna så fort att vi alltid få ha något extra på lager.
Är det någon som helt missat att prova på så har vi några lediga platser, hjärligt välkomna.
Hjärtligt välkomna Kiwa & Marjut

Socialdanser

Vårt nästa projekt är att få er att upptäcka glädjen i när man går och socialdansar, vansinningt roligt. Vi har pratat om det på kurstillfällena, vi instruktörer kommer i möjligaste mån att vara med er och hjälpa er igenom den första tiden.
 

Nästa Öppna dans hos Fire on Line blir fredagen den 31 maj 18:00-21:00
Danslistan kommer några dagar innan.
Fik med mackor och fikabröd. 
A-salen, Skarpnäcks kulturhus 
Grindslant 100:- 
Välkomna!

Det är dessa underbara tjejer som kommer att ta hand om oss, danser, alternativdanser och oftast en hel del allmän underhållning också. Fikat i rasten brukar inte gå av för hackor det heller - mums - och det bästa är att vi gjort oss förtjänta av dem. 

Som sagt var häng med Kitty och Peggy kommer vara där och stötta er. 

Dans är livet

Det bästa för kropp och psyke är att dansa. En dansare lägger många fler år på ryggen, och samtidigt som man får ett lyckligare liv med mycket endorfiner och välmående så får man också en rakare rygg.

Dansa hos oss

Vi lägger stor vikt vid att alla är välkomna,  oavsett ålder och kön. Vi kommer göra allt vi kan för att ni skall känna er välkomna att få utvecklas i ert dansande.

Självklart är vi medlemmar i Svenska Danssportförbundet, med alla dess fördelar.

Varför dansa hos oss?

Vi som driver denna förening vill erbjuda alla dansare möjligheten att kunna välja sin egen utveckling, det finns så mycket mer än "chassé till höger, rock back", beroende på vilken musik/motion det är vi dansar så kan man utföra den stegkombinationen väldigt olika. Vill man lära mer, så finns den möjligheten.Det finns inget tak för vad vi kan göra.

Allt skall göras i den takt man själv väljer, vi som är nöjda med att lyckas sätta stegen skall njuta av detta, vi dansar här och nu.

MEN JAG KAN INTE

Jo då. Alla kan dansa!  

Vissa har svårt med balansen, att tex snurra. Andra är lite stela i lederna, då gör man det som funkar.Det finns alltid alternativ som är enklare om man inte är så smidig, vi har inga krav på perfektion, alla är olika. 
Du behöver inte bry dig i om du har taktkänsla eller inte, du kommer inte att trampa någon på tårna.
Det finns till och med rullstols linedance. Hör av er om intresse finns för detta.