Vi som jobbar för er i föreningen är

Peggy wandery

Instruktör/ordförande och kassör. Har dansat Linedance länge. Började med Linedance på kvällar efter middagen på Reining ridclinics 2005. Efter att jag inte kunde rida längre blev det mer linedance kurser.

Jag har gått ett antal instruktörsutbildningar. Utöver utbildningarna har jag tagit en hel massa privatlektioner av proffessionella dansare. Min första lärare och den som jag har att tacka för att jag gjort den största utvecklingen är Robert Müller på Style Studio. Sedan har jag fått otoligt mycket tips och lektioner av Pim van Grootel, som enligt min mening är den bästa linedansaren i världen Jag har även tagit lektioner för Roy Verdonk och Jonas Dahlgren. Nu den senaste tiden har jag hjälp av Fredrika Tumlare när det börjar dra ihop sig till tävling. Tävlat har jag gjort sedan 2012.

Nämnas kan också göras att jag sitter som ordförande i Verksamhetsområde Linedance i Svenska Danssportförbundet, jag har jobbat med dem i snart 2 år. Under den tiden har jag även suttit i utbildningskommittén och gjort kursplaner, arbetat fram utbildningar, sanktionerat utbildare och försöker driva Linedance framåt och uppåt. Vi har mycket spännande saker på gång i framtiden. Har ni tid över och känner för att vara med och hjälpa till i arbetet där - hör av er till mig. Vi kan alla olika saker och är bra på olika sätt, det handlar inte om hur vi dansar utan just du kanske är jättebra på att skriva texter eller kläcka idéer, eller ringa runt och skapa kontaktnät genom Sverige.. Vi behöver all hjälp vi kan få, var inte rädd hör av dig.

Kitty "kiwa" wahlstrand

Instruktör och vice ordförande. Jag har deltagit i 3 st instruktörsutbildningar sedan min första 1998 och har jobbat aktivt som instruktör sedan dess på samtliga nivåer utom Advanced..
Kallas Kiwa för att icke förväxlas med min namne som också hon är verksam inom linedance.
Jag såg linedance första gången live på Carlene Carters framträdande på Gröna Lund 1996, där och då var mitt öde beseglat. Jag letade kurser i Uppsala en tid och redan efter en termins dansande blev jag tillfrågad om jag ville utbilda mig till instruktör och jag hade sedan min första egna kurs 1999 hos Happy Feet i Uppsala. Jag var med och startade Riverside Linedancers Uppsala och senare bildade jag och min dotter vår egen klubb Laugh A Lot, också denna i Uppsala.
Via kärleken hamnade jag sedan 2002 hos West Mountain Linedancers i Stockholm, först som kursdeltagare sedan som instruktör. Kärleken till Stockholmsmannen tog slut men inte den till dansen så jag är fortfarande kvar och dansar i Stockholm och är också numera bosatt här sedan 2012 med mina 3 killekatter. 
Mitt fritidsintresse är att resa runt jorden och dansa, det har blivit några länder i Europa, några delstater i USA 2008 samt två stora flerdagarsdansevent i Las Vegas 2017och Chicago 2018, jag hoppas att ben och fötter håller så det får bli några fler dansresor.
 Tävlandet överlåter jag åt de som törs, jag står hellre framför ett gäng ivriga dansare och lär dem det senaste skojset inom linedance, det är en fantastisk känsla när de går hem varma och lyckliga över att ha fått lära sig ännu en ny dans! Vem vet, en och annan kanske blir tävlingsdansare........
Om man nu gör en variant (andra kallar det felsteg) så är det inte hela världen, det är ju bara en dans och huvudsaken är ju att vi har roligt medans vi varierar oss......eller hur!

marjut juliander

Älskar allt som har med dans att göra,har dansat Linedance sedan 2008.,Såg en annons om Prova på, tänkte att dettta låter väldigt spännande. Tog med mig en vännina & sedan var jag ohjälpligt fast.
Alla glada människor på golvet, den sociala samvaron där man lär känna nya härliga människor & som alla brinner för dansen både på & utanför dansgolvet .Dessutom så roligt att se hur Vi alla utvecklats genom åren
 i & genom dansen.

Har nu  under Hösten 2018 börjat tävla, gjorde min första tävling i Danmark , tävling nr 2 i Tjeckien, ja , det är också en "annan "värld...Älskar ju att resa & träffa människor från jordens alla hörn, samt kläder är en stor passion i mitt liv, tillsammans med smycken & bling, bling. Ej att förglömma ,hur spännande & roligt det är att sitta & titta/Heja på/pusha sina vänner på & utanför tävlingsolvet.

Har deltagit i Instruktörsutbildning, i WorldCDF regi 2017. Är bosatt i Stockholm/Sköndal har sambo, 1 tvåbent & 1 fyrbent, passionen till dansen delar jag även med min sambo, där är Våran gemensamma nämmnare , passionen till buggen, & buggar gör Vi så fort möjlighet ges.
Att dansa är bra både för kroppen & knoppen &  Alla har Vi våran egen stil & våra egna moves, det är väl helt underbart................................................................................................................................................................. 

Nina Padmo

Sekreterare. Jag började dansa Linedance 2017 inför en USA-resa. 

Började tävlingsdansa 2018. Den främsta orsaken till att jag började med tävlingsdans var att jag ville lära mig hur jag på ett korrekt och helst snyggt sätt skulle dansa de olika danstyperna. Min första tävling var Swedish Open 2018 i maj, därefter har jag fram tills nu i november även tävlat i Tyskland, Danmark samt Tjeckien. 

Jag vurmar för att det ska finnas danskurser i Stockholmsområdet för de dansare som är intresserade av att lära sig eller fördjupa sig i de olika danstyperna. Hur dansar man ex.vis en Vals, Polka, Cha Cha? Hur rör man kroppen och fötterna i de olika danstyperna? När ska man "niga" i en Vals, på vilka takter? etc. 

Tycker även mycket om att socialdansa och träffa andra dansare. Dessutom är linedance en mycket bra motionsform, och nog svettas man alltid... eller det kanske heter "glänser" i Linedance-världen...