Vi som jobbar för er i föreningen är

Petra Brorsson

Ordförande. Jag började dansa Linedance för några år sedan. 

Jag har varit stöddansare åt Peggy i tre terminer, detta är min fjärde.


 

Peggy wandery

Kassör och instruktör.. Har dansat Linedance länge. Började med Linedance på kvällar efter middagen på Reining ridclinics 2005. Efter att jag inte kunde rida längre blev det mer linedance kurser.

Jag har gått ett antal instruktörsutbildningar. Utöver utbildningarna har jag tagit en hel massa privatlektioner av proffessionella dansare. Min första lärare och den som jag har att tacka för att jag gjort den största utvecklingen är Robert Müller på Style Studio. Sedan har jag fått otoligt mycket tips och lektioner av Pim van Grootel, som enligt min mening är den bästa linedansaren i världen Jag har även tagit lektioner för Roy Verdonk, Raymond Srlemijn, Johanna Lodin och Jonas Dahlgren. Nu den senaste tiden har jag hjälp av Fredrika Tumlare när det börjar dra ihop sig till tävling. Tävlat har jag gjort sedan 2012.

Nämnas kan också göras att jag sitter som ordförande i Verksamhetsområde Linedance i Svenska Danssportförbundet, jag har jobbat med dem i snart 2 år. Under den tiden har jag även suttit i utbildningskommittén och gjort kursplaner, arbetat fram utbildningar, sanktionerat utbildare och försöker driva Linedance framåt och uppåt. Vi har mycket spännande saker på gång i framtiden. Har ni tid över och känner för att vara med och hjälpa till i arbetet där - hör av er till mig. Vi kan alla olika saker och är bra på olika sätt, det handlar inte om hur vi dansar utan just du kanske är jättebra på att skriva texter eller kläcka idéer, eller ringa runt och skapa kontaktnät genom Sverige.. Vi behöver all hjälp vi kan få, var inte rädd hör av dig.

Aga carlsson

Sekreterare. Jag började dansa Linedance 2007. 

Började tävlingsdansa 2012.